BBS: De Belgische Baby Start-ups

Spotlight
BBS: De Belgische Baby Start-ups
Nieuwigheid

Ook ‘winkelhieren’ maakt deel uit van de filosofie van Babyboom en we zijn hier best fier op! Naast bekende merken als Maxi-Cosi, Pampers, Nestlé en Thule zal onze beurs je ook weten te verrassen met een mooie selectie van beloftevolle jonge Belgische merken. Je ontdekt en shopt ze in de Babyboom Boutique, waar de nadruk ligt op innovatie en jonge bedrijven die een nieuwe dynamiek brengen in de sector van kinderartikelen. Ben jij altijd op zoek naar originele merken voor zoon- of dochterlief? Maak dan zeker een tussenstop bij onze Boutique, die je zal weten te verrassen met verfrissend nieuwe merken van bij ons. We lichten alvast een tipje van de sluier:

Sienna & Friends: voor kleine foodies in wording

Geef een rauwe wortel aan een kind en het trekt ongetwijfeld een pruilmondje. Snij de wortel in staafjes en leg hem in de oven met wat sesamzaad erover: succes verzekerd! Dit is meteen ook de filosofie van Sienna & Friends, gespecialiseerd in 100% biologische babyvoeding. De Brusselse start-up gelooft rotsvast dat een goede eetopvoeding het grootste cadeau is dat je je kind kunt geven. Zij zetten volop in op variatie in smaken en texturen en in plaats van zout, suiker of additieven toveren ze met kruiden en specerijen als smaakmakers. Wat dacht je van een kruidenmix op maat van baby’s en “mijn eerste olijfolie” voor de allerkleinsten? Jamjam! Pure verwennerij voor kleine foodies!

Bonjour Maurice: een minimalistische kindergarderobe

Maak ook kennis met Bonjour Maurice. Dit eigenzinnige kledingmerk uit Ukkel staat voor duurzame en ethisch verantwoorde mode voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Dit kleurrijke label laat je zelf een pakket samenstellen met 7 kledingstukken die samen een minimalistische seizoensgarderobe vormen, wat méér dan voldoende is om twee seizoenen te overbruggen. Hoe dit kan? Met slechts vier boven- en drie onderstuks stel je maar liefst 48 outfits samen, want je kan de kleding ook binnenstebuiten gebruiken. De kinderen kiezen zelf langs welke zijde ze de kleding dragen – zich aankleden wordt een echt plezier! Wat win jij daarbij? Ruimte, geld én tijd want je hebt ook heel wat minder was!

Yumi Yay

Vanwaar de naam Yumi Yay? Omdat You + Me = Yay! Yumi Yay vertrekt vanuit de filosofie dat quality moments tussen ouder en kind absoluut gestimuleerd moeten worden en vervaardigde hiervoor prachtige artikelen met een kleurrijke en elegante vormgeving. Ontdek samen met je kindje een ludieke wereld en maak kennis met 4 figuurtjes die allen hun eigen unieke karakter hebben: Finn, Billy, Tika en Otti.
Bij het troostend licht van een nachtlampje waarop je baby’s lievelingsfiguur geplaatst hebt, vertel je de avonturen van de 4 Yumi Yay vrienden; dit is jullie teder moment van samenhorigheid. De beste manier om je spruit moeiteloos naar dromenland te brengen.

Nog even geduld…

We verklappen je nog niet alles, het moet ook nog wat spannend blijven….


In hetzelfde thema

Nieuwigheid
Een slimme autostoel voor meer veiligheid in de wagen

Een slimme autostoel voor meer veiligheid in de wagen

Nieuwigheid
Wees erbij om de eerste elektrische kinderwagen uit te testen!

Wees erbij om de eerste elektrische kinderwagen uit te testen!

Nieuwigheid
Nieuw: een echte kinderwagen-ervaring die u helpt kiezen

Nieuw: een echte kinderwagen-ervaring die u helpt kiezen