Salon BabyBoom - Exposanten

Baby’s Corner

Bezoek hun website

De wondere wereld van the baby’s corner wordt bevolkt door een sprookjesachtig team van mama’s, die weten hoe de vork aan de steel zit. Girlpower, kennis en een zee aan rust en tijd die ze voor jou reserveren. Vraag ons honderduit, want het moederschap is het grootste en mooiste avontuur in je leven. Met 2500m² winkelplezier, een waaier aan kledingmerken, kinderkamers, park- & bedlinnen, educatief speelgoed en meer dan 100 kinderwagens, wordt je bezoek aan the baby’s corner een ware beleving.
Ben je mama? Verwacht je een kindje? Of ben je op zoek naar het perfecte geboortecadeau? Bij the baby’s corner vind je alles uit de leefwereld van baby, mama en kind. Jouw complete babyuitzet, kleding voor kids en modebewuste mama’s, … stuk voor stuk bestaat het assortiment uit unieke, duurzame items die we met veel liefde uitkozen.

Onze wonderlijke winkel is ookhelemaal www. We hadden al een website met een webshop en nu pronkt op hetzelfde adres de wonderlijke online geboortelijsttool en die is all-in! Maak een (virtuele) wandeling doorheen de wondermooie collecties en laat je keer op keer charmeren door inspirerende merken in álle stijlen: https://www.thebabyscorner.be/nl-be/geboortelijst

  • Stand Baby’s Corner