Salon BabyBoom - Exposanten

By Kay

Bezoek hun website

Draagdoeken en draagsystemen hadden vroeger nog een stoffig imago. Nu zijn ze gelukkig onderdeel van het dagelijks straatbeeld. ByKay heeft hier met trendy designs en nieuwe ontwikkelingen een flinke steen aan bij gedragen. Eigenaresse van en creatieve brein achter ByKay is Kay Poelen. Als moeder van vier kleine kinderen (Nouk, Mik, Sep & Yip) was de draagdoek met de vele voordelen onmisbaar in haar leven.
Het vervaardigen en verkopen van draagdoeken kwam niet alleen voort uit deze bepaalde levensvisie, maar ook uit het gebrek aan moderne en hippe draagdoeken. Niet alleen miste ze leuke kleuren en dessins in het bestaande (en zeer geringe) aanbod, maar ook de keuze voor verschillende maten draagdoeken.
Het team van ByKay breidt zich steeds verder uit en bestaat uitsluitend uit professionals die zorgdragen voor het leveren van kwaliteit en het bedenken van nieuwe creatieve ideeën. Al met al Heeft ByKay zich in 15 jaar ontpopt tot een merk met een compleet assortiment ergonomische babydragers die met de laatste trends meegaan.

  • Stand By Kay