Salon BabyBoom - Exposanten

Cotton Bird

Bezoek hun website

Stationery voor bijzondere evenementen

Cotton bird staat bekend voor het creëren en bedrukken van trendy designs in elegante gepersonaliseerde stationery. Sinds 2011, begeleidt cotton bird zijn klanten tijdens unieke levensmomenten.

Een uitgebreide kosmos met alles rond de aankondiging van geboorte, babyborrel, doop, communie tot het vieren van kinderverjaardagen.

Voor een spetterend feest, creëert de brand jaarlijks nieuwe designs, originele setjes en leuke bijpassende accessoires: geboortekaartjes, babyborrel uitnodigingen, tafeldecoratie, bedankjes, slingers, … en nog zoveel meer.

Steeds gedrukt op duurzaam papier van hoge kwaliteit met oog voor detail. Met zijn bijzondere kaartformaten, elegante koper- of goudfolie en exclusieve designs staat de know-how van cotton bird bekend binnen heel Europa.

Bruisend van nieuwe ideeën en projecten, blijft cotton bird zijn catalogus uitbreiden met verrassende items voor de kinderkamer en interieur decoratie. Van groeimeters, posters, fotoboeken, ingelijste foto’s, gepersonaliseerde notitieboeken tot mijlpaalkaarten…klein of groot, voor ieder wat wils!

Nieuwsgierig naar meer? Ontdek alle creaties van het atelier op cottonbird.nl

  • Stand Cotton Bird