Babyboom beurs - Exposanten

Delta Diffusion

Bezoek hun website

JARENLANGE ERVARING ALS PRODUCENT VAN BABYARTIKELEN

Het Belgische bedrijf Delta Diffusion – sinds 1990 op de markt – is van oorsprong een echt familiebedrijf. Naarmate het bedrijf is gegroeid, heeft het echter ook op de kunde en bekwaamheid van externe medewerkers beroep gedaan.

Aanvankelijk verdeelde Delta Diffusion een beperkt gamma in een beperkt gebied: de Benelux. Nu stelt het twee uitgebreide productengamma’s voor die wereldwijd succes oogsten: Delta Baby & doomoo.

RESEARCH & DEVELOPMENT

Onze originele en praktische producten zijn allemaal ontworpen om de levenskwaliteit van zowel ouders als baby’s te verbeteren.

Onze medewerkers – trouwens zelf ook allemaal jonge ouders – speuren voortdurend naar nieuwigheden in de wereld van de kinderverzorging en ontwikkelen, selecteren en maken innovatieve kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Het merendeel van deze producten wordt bovendien in België gemaakt.

VEILIGHEID VOOR ALLES

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Elk product dat bij ons wordt gemaakt, wordt door gerenommeerde internationale testorganisaties zoals TÜV (Duitsland), LNE (Frankrijk), ICE (Groot-Brittannië) uitvoerig getest.

Delta Diffusion draagt klantentevredenheid en research & development voor nieuwe, steeds betere producten hoog in het vaandel!

ONTDEK ONZE TWEE GAMMA’S:

  • De Delta Baby producten zijn echt onmisbaar in de uitzet van elke toekomstige mama en haar baby.
  • De meer trendy doomoo producten combineren design en comfort voor het hele gezin.

  • Stand DELTA DIFFUSION

Hou mij op de hoogte van nieuwigheden & promoties