Salon BabyBoom - Exposanten

Les Laboratoires de Biarritz

Bezoek hun website

« Les Laboratoires de Biarritz » is een Bio dermo-cosmetica geïnspireerd op de oceaan, met als doel het respect van de huid en het milieu.

De belangrijkste actieve ingrediënten van elk van onze assortimenten zijn van mariene oorsprong. Vooral algen worden bestudeerd. Hun uitzonderlijke eigenschappen worden verwerkt in gepatenteerde extracten en vervolgens in formules die in ons eigen laboratorium zijn ontwikkeld. Onze behandelingen hebben hun doeltreffendheid bewezen in tests onder dermatologisch toezicht en worden aanbevolen door professionele zorgverleners (dermatologen, kinderartsen, verloskundigen, enz.)

Onze inzet voor het milieu wordt weerspiegeld in de keuze voor Made in France, evenals die van verpakkingen met de laagste milieu-impact en het uitvoeren van ecotoxiciteitsstudies die aantonen dat onze cosmetica niet-toxisch is voor onder anderen het mariene ecosysteem.

  • Stand Les Laboratoires de Biarritz

Ontdek hier de Covid maatregelen

De Babyboom beurs is een verwelkomende plaats van uitwisseling die zwangere vrouwen, jonge kinderen, gezondheids- en kinderverzorgingsdeskundigen en vele bezoekers samenbrengt. Daarom is het van essentieel belang de veiligheid van iedereen te waarborgen door de risico's van besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Ontdek hier de
Covid maatregelen