Salon BabyBoom - Exposanten

MOVEMUM

Bezoek hun website

De missie van MoveMum is om een plek te bieden waar u, aanstaande en nieuwe moeders, een antwoord vindt op uw vragen over alle veranderingen die uw lichaam ondergaat, dankzij onze specialiteit, perinatale fitness (pre- en postnatale). Zo kunnen we u aangepaste en gepersonaliseerde trainingen aanbieden in functie van uw conditie.

Wij zetten ons in om wetenschappelijk op de hoogte te blijven om u te begeleiden bij elke fase van het moederschap en u zo in staat te stellen de gewenste resultaten te bereiken. Dankzij een team van hooggekwalificeerde professionals kunt u er zeker van zijn dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u de beste zwangerschap heeft en zo goed mogelijk terugkeert naar uw activiteiten.

Door onze service en dankzij ons team van gepassioneerde mensen willen wij u zeer graag motiveren om in contact te komen met uw lichaam door middel van een fysieke activiteit, zodat u alle activiteiten kunt beoefenen die u wenst, zonder enige beperkingen die veroorzaakt kunnen worden door zwangerschap of bevalling, en zodat u de beste versie van uzelf kunt zijn.

Natuurlijk zijn baby’s overal bij MoveMum omdat we lichamelijke activiteit toegankelijk willen maken en ervoor willen zorgen dat moeders weten dat het mogelijk is om een actieve ouder te zijn ondanks de eisen van het gezinsleven.

Om hen te begeleiden in alle fasen van hun nieuwe opvoedingsrol worden thematische workshops (ontwikkeling, voeding, reizen, enz.) aangeboden.

MoveMum is er voor jullie, moeders en zwangere vrouwen!

 

  • Stand MoveMum

Ontdek hier de Covid maatregelen

De Babyboom beurs is een verwelkomende plaats van uitwisseling die zwangere vrouwen, jonge kinderen, gezondheids- en kinderverzorgingsdeskundigen en vele bezoekers samenbrengt. Daarom is het van essentieel belang de veiligheid van iedereen te waarborgen door de risico's van besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Ontdek hier de
Covid maatregelen