Salon BabyBoom - Exposanten

MyOlori

Bezoek hun website

MyOlori is een uniek merk waar je voor de allerkleinsten terecht kunt voor kleding, accessoires en overige artikelen in verschillende culturele prints, voornamelijk Afrikaans geïnspireerd. Deze prachtige producten zijn stuk voor stuk handgemaakt door Wendy Pinas, de oprichtster van dit merk.

“Ik heb MyOlori in 2016 opgericht, geïnspireerd door de geboorte van mijn jongste dochter Nilaja Olori. Met het label wil ik onze mini Kings and Queens vanaf hun geboorte meegeven dat zij trots mogen zijn op hun diepgewortelde roots, waar deze roots ook liggen. Voor mijn drie Queens zijn dit Afrikaanse roots.

De meeste stoffen die ik gebruik zijn daarom ook Afrikaans geïnspireerd, al snel kreeg ik echter verzoeken om ook andere traditionele stoffen en prints te gebruiken voor de producten, zoals Batik (Indonesisch) en traditioneel Turkse stoffen. Inmiddels merk ik dat de door mij gebruikte, voornamelijk kleurige, stoffen geliefd zijn onder een steeds groter wordende groep ouders (to be) voor hun kleine spruit, ongeacht de culturele achtergrond.”

Bij MyOlori vind je zowel artikelen voor alledaags gebruik, als voor speciale gelegenheden. Het merk heeft een steeds wisselend assortiment en maakt daarnaast ook producten op aanvraag in de door jouw gewenste print(s).
MyOlori is gevestigd te Antwerpen, België. Het merk heeft echter haar klanten over de hele wereld.

  • Stand MyOlori

Ontdek hier de Covid maatregelen

De Babyboom beurs is een verwelkomende plaats van uitwisseling die zwangere vrouwen, jonge kinderen, gezondheids- en kinderverzorgingsdeskundigen en vele bezoekers samenbrengt. Daarom is het van essentieel belang de veiligheid van iedereen te waarborgen door de risico's van besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Ontdek hier de
Covid maatregelen