Salon BabyBoom - Exposanten

Sevira Kids

Bezoek hun website

Sevira Kids, een Frans merk dat gespecialiseerd is in trendy en innovatieve kinderverzorgingsproducten, maakt het dagelijkse leven van ouders en kinderen gemakkelijker en aangenamer.
Inbakerdoeken, voetenzakken, kledij gemaakt van biokatoen, kinderspeelgoed, bijtaccessoires, bad- en maaltijdspullen, decoratie, bedlinnen… Originele en doordachte collecties, gemaakt van gezonde en kwaliteitsvolle materialen. Geprezen door verloskundigen voor de kwaliteit van de gecertificeerde materialen en de verantwoorde productie, is het merk twee jaar op rij bekroond met het Label d’Or Innovation op de Baby beurs, een belangrijke prijs die wordt toegekend door een jury bestaande uit ouders!
Met zijn praktische, originele en esthetische productassortimenten vertrouwt Sevira Kids op de ervaring van ouders om steeds meer innovatie te bieden. Het merk is voortdurend op zoek naar nieuwe partnerschappen en kwaliteitsproducten. De catalogus is nu onderverdeeld in verschillende universums, elk met zijn eigen “multifunctionele” producten die referenties zijn geworden: voetenzakken, modulaire bedomrandingen, beddengoed, handgemaakte decoraties, kleding van biokatoen of speelgoed… allemaal te ontdekken op www.sevirakids.com

  • Stand Sevira Kids