Salon BabyBoom - Exposanten

Sienna & Friends

Bezoek hun website

Wanneer ik mama geworden ben, was ik enorm verbaasd te bemerken dat de babyvoeding, de laatste 50 niet geëvolueerd is. Het enige aanbod bestaat nog steeds uit smakeloze potjes, die helemaal niet meer beantwoorden aan de mentaliteitsverandering die we bemerken in onze generatie jonge ouders.

Wisten jullie trouwens dat vandaag de dag, 1 kind op 3, in Europa overgewicht heeft ??
Om deze trend te stoppen, proberen we proberen we baby- en kindervoeding opnieuw uit te vinden. We willen daarbij babies en kinderen vanaf het begin leren houden van gezonde, lekkere en biologisch eten.
We willen hen, LEREN gezond eten, want ja, gezond eten is aangeleerd, en hoe vroeger, hoe gemakkelijker.

Wij doen geen ‘prefab’ / ‘potjes’ maaltijden, maar wel heel wat kruidige voedingsmiddelen om snel een zelfgemaakte, verse EN lekkere maaltijd op tafel te toveren. Onze kruidenmengelingen, veggie sauzen, curries, tapenades, porridge, gezonde snacks etc., zullen de allerkleinsten meenemen op een culinaire reis rond de wereld en zullen hun smaakpapillen helpen ontwikkelen.

Eindelijk HEERLIJKE producten,
Want enkel als kinderen aanleren dat gezond EN lekker hand in hand kunnen gaan, zullen ze ook later de juiste optie kiezen.
Al onze producten zijn ook biologisch, zonder toegevoegd suiker, zout of additieven en vegan.
Sienna & Friends wil hiermee actief bijdragen tot de nutritionele opvoeding van jonge kinderen en wil hun smaakpapillen voorbereiden op de variatie in smaken die ze later zullen eten als volwassene. Wat op jonge leeftijd geleerd is blijft ook later een goede gewoonte en dit zal ongetwijfeld bijdragen in het opbouwen van een gezonde relatie met voeding en dit voor de rest van hun leven.

  • Stand Sienna & Friends