Salon BabyBoom - Exposanten

Yumi Yay

Bezoek hun website

Yumi Yay is een kleurrijk en speels Belgisch merk dat gezellige momenten tussen ouder en kind koestert en versterkt. Rituelen brengen rust in het gezin en vormen vaak mooie herinneringen voor later. Het gloednieuwe merkje lanceerde twee leuke nachtlampjes en vier voorleesboekjes.
De nachtlampjes trekken meteen kinderen hun aandacht. Elk nachtlampje wordt geleverd met twee vrolijke dierencovers. De figuurtjes hebben elk hun eigen karaktertrekjes waardoor ze heel herkenbaar zijn en aansluiten bij de leefwereld van kinderen. De food-grade siliconen covertjes zijn ideaal voor kleine kinderhandjes en maken de lampjes schokbestendig en veilig.
De vier nachtlampjes komen helemaal tot leven in de bijhorende voorleesboekjes. Billy, Finn, Otti en Tika nemen je kleintje mee op avontuur doorheen de Yumi Yay wereld. De vier herkenbare verhaaltjes zijn een meerwaarde voor elk avondritueel en zorgen voor een gezellig momentje tussen ouder en kind.

  • Stand Yumi Yay

Ontdek hier de Covid maatregelen

De Babyboom beurs is een verwelkomende plaats van uitwisseling die zwangere vrouwen, jonge kinderen, gezondheids- en kinderverzorgingsdeskundigen en vele bezoekers samenbrengt. Daarom is het van essentieel belang de veiligheid van iedereen te waarborgen door de risico's van besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Ontdek hier de
Covid maatregelen