De grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders in België

Babyboom beurs - Toegangskaarten

De grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders

van België

aan Brussels Expo - Paleis 11

Meer weten

01

Exposant worden

Met meer dan 30.000 bezoekers per jaar, is de Babyboombeurs het grootste evenement voor nieuwe en aanstaande ouders in België. De beurs vindt één keer per jaar plaats in Brussels Expo. Rechtover het Atomium, is Brussels Expo de beste plek om een nationale beurs te organiseren in België.

75% van de bezoekers zijn voor de eerste keer ouder en hebben geen consumptiegewoonten. Het is dus aan de adverteerder om aanwezig te zijn op de Beurs om aan de consument zijn producten te laten ontdekken. Voor toekomstige en jonge ouders is het een unieke gelegenheid om de babywereld te ontdekken en te shoppen naar: kinderverzorging, speelgoed, buggy, babyverzorgingsproducten, en vele leuke knuffels.. Het is ook het ideaal moment om zich te informeren over alles wat ouders en baby’s betreft in workshops en conferenties. 2019 zal de 23e editie zijn van de beurs en we zullen opnieuw meer dan 200 partners op 11.000m² verwelkomen.

Découvrez nos exposants

Huidig plan van exposanten

02

2 deelname formules

Uw stand op de Babyboom-beurs
Uw stand op de Babyboom-beurs.

Kom met uw stand en wij zullen ervoor zorgen dat u de perfecte plaats krijgt. Wij zorgen ook voor de technische details zodat alles klaar is voordat u aankomt.

Een kant-en-klare oplossing
Een kant-en-klare oplossing

Van het creëren tot de opbouw, wij zorgen voor alles. Keurt u het ontwerp goed, dan staat uw stand voor u klaar voor aanvang van de beurs.

03

Stel uw stand op

Kies de formule en de oppervlakte die bij u past. Controleer vervolgens de verschillende technische punten die al bekend zijn. Onze adviseurs helpen u uw aanbod te verfijnen. *Wij kunnen bijna alle technische verzoeken inwilligen, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Prijs Hoeveelheid Totaal

Stand all inclusive 9m2

Shopping avenue: Naakte oppervlakte 9m2

+ Paneel van 2m40(h) x 1m(b)

+ Electriciteit T2 (2.200W)

+ Deelnamekost

+ 5 gratis toegangskaartjes

1.554€ 1 1.554€
Totaal 1.554€

Hou mij op de hoogte van nieuwigheden & promoties