Herbruikbare luiers: milieuvriendelijk en zelfs proper!

Spotlight
Herbruikbare luiers: milieuvriendelijk en zelfs proper!
Nieuwigheid

Je afval sorteren is een automatisme geworden en misschien denk je ook wel groen bij de aankoop van je huishoudelijke of verzorgingsproducten.
Je vindt het een vanzelfsprekendheid om je dagelijkse ecologische voetafdruk te monitoren . De producten die je gebruikt, moeten niet enkel goed zijn voor jezelf maar ook voor het milieu, vooral nu baby er is.
Je wilt je kleintje enkel het allerbeste geven: verzorgingsproducten die niet schadelijk zijn voor de babyhuid, gezonde voeding… Waarom zou je dan geen wasbare luiers proberen? We zien je al vies kijken, maar wat als we je vertellen dat je ze niet zelf hoeft te wassen? Ah, nu wordt het al heel wat interessanter. Hoe werkt dit nu juist?

Je laat wekelijks propere herbruikbare luiers bij je thuis bezorgen en een team haalt de gebruikte luiers weer op zodat je ze niet zelf hoeft te wassen.
Dat is Washcot’s belofte aan jou. Sounds like heaven? Dat is het ook! Gemakkelijk, snel en goed voor het milieu.

Wacht niet langer en schakel nu over op ecologische luiers. Maak kennis met het Washcot-team op de beurs om hier meer over te weten te komen en wie niet zolang kan wachten kan al een kijkje nemen op hun website door hier te klikken.

 

Wash-wat?

Het West-Vlaamse Washcot bedacht innovatieve, comfortabele luiers voor je baby (van newborn tot 20 kg) die je leven als jonge ouder een stuk gemakkelijker maken . Middels een aanpasbaar abonnement bieden zij je de wekelijkse levering van propere luiers van hoge kwaliteit aan en de ophaling van de gebruikte luiers. Je hoeft deze laatste enkel te verzamelen in een reukvrije zak tot aan de geplande ophaaldag.
De luiers worden gereinigd volgens een wasproces waarin strikte hygiëne, gezondheid en energiezuinigheid de ‘groene’ draad vormen. De gebruikte producten zijn biologisch afbreekbaar.

 

De voordelen?

  • De Washcot-luiers ademen en bevatten geen chemicaliën of parfums. Huidirritatie en luieruitslag zijn bijgevolg niet aan de orde.
  • Met hun zachte buitenzijde en sterk absorberende binnenzijde voelt je kind zich op elk moment perfect comfortabel.
  • Je kind wordt er bovendien een half jaar tot zelfs een jaar sneller zindelijk door, omdat vocht niet meteen door gel wordt geabsorbeerd en het kind zich sneller bewust wordt van een natte of volle luier.
  • Elke week heb je de zekerheid van een pakket fris gewassen Washcot-luiers. Aan huis geleverd, op je vaste Washcot-dag.
  • Het abonnement is zeer flexibel. Wordt je baby groter, dan bestel je gewoon een groter formaat luiers. Ook de gewenste aantallen kan je wekelijks aanpassen.

 

Verwen jezelf of toekomstige ouders met een startersbox. Deze bevat een eerste reeks luiers, een reukvrije zak, kaartjes en gadgets om de toekomstige ouders te feliciteren alsook een poster met handige luiertips.


In hetzelfde thema

Nieuwigheid
Wees erbij om de eerste elektrische kinderwagen uit te testen!

Wees erbij om de eerste elektrische kinderwagen uit te testen!

Nieuwigheid
Nieuw: een leuke circuit om kinderwagens uit te testen en u helpt om de juiste keuze te maken

Nieuw: een leuke circuit om kinderwagens uit te testen en u helpt om de juiste keuze te maken

Nieuwigheid
Win een droom van een kinderkamer

Win een droom van een kinderkamer