Een natuurlijke en gezonde verzorging voor jouw en baby’s huid

Spotlight
Een natuurlijke en gezonde verzorging voor jouw en baby’s huid
Nieuwigheid

Welke verzorgingsproducten gebruiken vooral natuurlijke werkstoffen en zijn niet enkel lief voor jouw en baby’s huid maar ook voor het milieu? Een bezorgdheid die we al enkele jaren niet meer negeren kunnen: hoe maak je een juiste keuze? Koop je je producten in de apotheek of is een supermarkt ook oké?

We weten allemaal dat een babyhuidje zeer fragiel is en van bij het begin een goede verzorging vraagt om roodheid, een droge huid of zelfs allergische reacties te voorkomen. Ook zoon- of dochterlief heeft voor zowel het bad als de luierwissel zijn eigen verzorgingsproducten nodig. Het maakt je rol als beschermende ouder er niet gemakkelijker op want de keuze aan verzorgingsproducten voor kinderen is zeer uitgebreid.
Natuurlijk probeer je via het internet of met behulp van allerlei applicaties zoveel mogelijk informatie hierover te vinden, maar is het niet beter om degelijk advies te krijgen van professionals die écht bekommerd zijn om een gezonde en natuurlijke samenstelling van verzorgingsproducten?

Wij helpen je met degelijk advies!

Bij ons kun je terecht voor professioneel advies. Onze lezing over het ontcijferen van de samenstelling van huidverzorgingsproducten brengt je de noodzakelijke kennis bij om een goed product voor zoon- of dochterlief te kiezen.

Caroline Vandenabeele is klinisch apotheker en wetenschappelijk directeur van Bee Nature en vertelt in deze lezing waarop je moet letten bij de aankoop van verzorgingsproducten en vooral hoe je weet dat een product gezond en natuurlijk is.

Je komt ook meer te weten over natuurlijke huidverzorging en de voordelen ervan. We kunnen je nu al vertellen dat je aangenaam verrast zult zijn: je maakt kennis met een uitgelezen selectie van huidverzorgingsproducten met een samenstelling van natuurlijke ingrediënten die zeer goed door de huid verdragen worden en ook lief zijn voor het milieu.

Welke producten vind je op onze beurs?

Op onze beurs vind je onder meer de natuurlijke en 100% Belgische producten van Bee Nature.
Dit assortiment verzorgingsproducten op basis van biohoning omvat vandaag 9 producten die dagelijks door het hele gezin kunnen worden gebruikt.
Speciaal voor de allerkleinsten is er ook een pH-neutraal assortiment dat de natuurlijke eigenschappen van de babyhuid respecteert: Babee Nature. Na 2 jaar onderzoek en ontwikkeling onder farmaceutische expertise is Babee Nature vandaag een100% natuurlijk product. Zonder allergenen of irriterende stoffen en zonder ingrediënten die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Maak kennis met deze verzorgingslijn op onze beurs, maar breng eerst een bezoekje aan hun website via dit adres.


In hetzelfde thema

Nieuwigheid
Jouw baby slaapt veilig met deze uitrusting

Jouw baby slaapt veilig met deze uitrusting

Nieuwigheid
Nieuw: een leuke circuit om kinderwagens uit te testen en u helpt om de juiste keuze te maken

Nieuw: een leuke circuit om kinderwagens uit te testen en u helpt om de juiste keuze te maken

Nieuwigheid
Covid19 – We wijzigen onze data => Maart 2021!

Covid19 – We wijzigen onze data => Maart 2021!