Babyboom beurs - Toegangsplan van de BabyBoom Beurs

Toegangsplan van de BabyBoom Beurs

Er zijn twee ingangen

 • Kant van Atomium en metro
 • Hall Astrid via de "loopbrug" van Parking C

Om u een aangenaam en veilig bezoek te garanderen, zijn er specifieke maatregelen genomen om de Paleizen van Brussels Expo te bereiken. Door uw tickets online te kopen, geniet u van een korting op de ingangsprijs met code "Site19"

GPS: Belgiëplein 1, 1020 Brussel

 • U komt van Gent (E40) of BERGEN/CHARLEROI (E19)

  Neem de ring RO, richting Zaventem – Namen (Namur) Op de ring neemt u uitrit 7A en volgt u de wegwijzers “Expo”.

 • U komt van Antwerpen (E19), Namen (E411) of Luik (E40)

  Neem de ring RO, richting Gent (Gand) – Oostende (Ostende) (E40) Op de ring neemt u uitrit 7A en volgt u de wegwijzers “Expo”.

 • U komt van Antwerpen - Boom (A12)

  Neem de ring RO, richting Gent (Gand) – Oostende (Ostende) (E40) – Bergen (Mons) / Charleroi (E19). Op de ring neemt u uitrit 7A en volgt u de wegwijzers “Expo”.

BRUSSELS EXPO beschikt over meer dan 12.000 parkingplaatsen. De parkings zijn gemakkelijk bereikbaar en bevinden zich vlakbij de verschillende paleizen.

 • Parking C is te bereiken via uitrit 7A van de ring en telt niet minder dan 10.000 plaatsen. De “loopbrug” van parking C geeft rechtstreeks toegang tot de verschillende paleizen. Een gratis shuttleservice aangeboden door ŠKODA is beschikbaar op Parking C. Onze chauffeurs brengen u naar de ingang van het Paleis.
 • De parkings A, B, T, M zijn geautomatiseerd en toegankelijk 24u/24u. Parking C & E zijn toegankelijk afhankelijk van de evenementen. U vindt de informatie hierover op uw uitnodiging of toegangsticket.
Meer weten

Het uitgebreide openbaar vervoersnet (tram, bus en metro) brengt u van overal in de stad snel naar Brussels Expo. De bus-, tram- en metrohaltes bevinden zich vlakbij onze infrastructuren (200 m)

 • Metro

  Brussels Expo is heel gemakkelijk te bereiken met de metro. Neem lijn 6 richting Koning Boudewijn en stap af aan de halte Heizel. Dit station bevindt zich op enkele minuten te voet van onze paleizen.

  MIVB
 • Tram

  Tramlijn 7 van de MIVB stopt eveneens bij Brussels Expo. Neem de tram richting Heizel en stap af aan de eindstation.

  De trams 51 en 93 stoppen aan het Koning Boudewijnstadion. Tram 3 (Esplanade) stopt in de Meysselaan.

  MIVB
 • Bus

  De buslijnen 88 en 84 richting Heizel stoppen aan Brussels Expo, stap af aan de halte ‘Heizel’ (terminus).

  MIVB
 • Taxis

  Na uw bezoek aan Brussels Expo kunt u gebruik maken van de diensten van ‘Taxis Bleus’.

  Taxis Bleus is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt ze bellen op het nummer ( 32 ) ( 0 ) 2 268 00 00 of online reserveren.

  Reserveren

  Heeft u onmiddellijk vervoer nodig? Bel dan het nummer +32 488 87 29 00. De gemiddelde wachttijd bedraagt slechts 15 minuten.

 • Trein

  Brussel is heel gemakkelijk te bereiken vanuit Londen met de Eurostar en vanuit Parijs, Amsterdam en Keulen met de Thalys. Beide treinen stoppen in het station Brussel-Zuid.

  Vanuit het station Brussel-Zuid brengt de rechtstreekse metrolijn 6, richting Koning Boudewijn, u naar Brussels-Expo. Stap af aan de halte Heizel. Dit traject neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Neem vanuit het station Brussel-Centraal metrolijn 5, richting Erasmus, of lijn 1, richting Weststation. Neem in Beekkant lijn 6 richting Koning Boudewijn. Stap af aan de halte Heizel. Dit traject neemt ongeveer 20 minuten in beslag.

  NMBS

Onze infrastructuur beschikt over talrijke toegangspunten voor personen met beperkte mobiliteit.

Er zijn gereserveerde parkingplaatsen beschikbaar op de verschillende parkeerterreinen (C, T, E, A en H).

Liften zijn beschikbaar aan beide zijden van Paleis 11. Hulphonden voor blinden zijn toegestaan.

Rolstoelen kunnen ter beschikking worden gesteld via het secretariaat aan de voorzijde van Paleis 11 (kant van het Atomium).

Hou mij op de hoogte van nieuwigheden & promoties