Wat maakt onze Babyboom Beurs een bezoek absoluut waard?

Spotlight
Wat maakt onze Babyboom Beurs een bezoek absoluut waard?
Ervaring

Het hele jaar door begeleiden wij je, van je wens om mama te worden tot de eerste levensjaren van je lieve schat, zonder de onvergetelijke dag van je baby’s geboorte te vergeten.

Een keer per jaar organiseren wij de Babyboom Beurs om aan jullie, jonge ouders, de kans te geven drie dagen lang een unieke ervaring te beleven.

Je ontmoet er profi’s uit de wereld van het jonge kind op lezingen en interactieve workshops, ontdekt de laatste nieuwigheden rond babyzorg en kan koopjes doen op het vlak van allerlei uitrusting en kledij voor je kleine schat. Alle voorzieningen zijn aanwezig om van deze uitstap, samen met je partner, gezin of vrienden, een leuke ervaring te maken.

Maak kennis met profi’s op het vlak van kinderzorg

Of je nu zwanger bent of op het punt staat zwanger te worden, of je nog maar net ouder geworden bent of al meerdere kinderen hebt, de conferentie en workshops zijn er speciaal voor jou.

Leer bij over baby’s badje, hoe je hem het beste kunt dragen of hoe je je pijn in de verloskamer kunt verlichten.

Deze lezingen en workshops worden geleid door ervaren professionals uit de wereld van de kinderzorg. De workshops zijn interactief, dus alle vragen zijn welkom!

Reken af met de kleinste twijfel of de geringste onzekerheid die je nog hebt zodat je zwangerschap of je momenten samen met baby een leuke tijd worden.

Ontdek de laatste nieuwigheden voor baby

Om tegemoet te komen aan de noden van jonge ouders en jullie schatten het allerbeste te bieden, stellen de merken ieder jaar hun meest recente innovaties voor.

Wees op de hoogte van de laatste trends en laat je verrassen door de vele standhouders tijdens je zoektocht naar de uitrusting of accessoires die je leven als jonge ouder gemakkelijker maken.

Een unieke ervaring

Wat de Babyboom Beurs zo uniek maakt, is de mix van  onze expertise met betrekking tot al wat het jonge kind aanbelangt en de aanwezigheid van onze vele partners die garant staan voor kwaliteit. Samen richten wij voor jou drie dagen in die je niet snel zal vergeten. Geschenken, wedstrijden, een echte schattenjacht… wees voorbereid!

We stellen je nu al een nieuwigheid voor: het testparcours voor buggy’s. Je vraagt je nog af in welke buggy je jouw baby best meeneemt voor een wandeling? Kom dit uittesten op een parcours dat we speciaal inrichtten voor het uittesten van alle types buggy’s!

Shoppingplezier voor iedereen

Stel je voor: je moet niet van de ene straat naar de andere hollen, op zoek naar een slabbetje of een nieuwe pyjama voor je baby, sleurend met een buggy en voortdurend de tijd in het oog houdend. Zalig toch?

Speciaal voor jou hebben we een gang vol kinderwinkels ingericht waar je absoluut je gading zult vinden: kinderkleding, kinderverzorgingsproducten, accessoires enz. In onze Shopping Avenue geniet je uitzonderlijke kortingen op de vele uitrustingen voor je lieve schat of op artikelen die je misschien cadeau wilt doen aan toekomstige of jonge ouders!

Onze Shopping Avenue biedt een klein extraatje door de aanwezigheid van echte vaklui die je bijzondere of originele artikelen aanbieden die je kleine schat nog unieker maken. Profiteer van hun vakkennis waarmee zij vol passie artikelen maken om je baby aan te kleden of uit te rusten.


In hetzelfde thema

Ervaring
Onze beursgeschenken

Onze beursgeschenken

Ervaring
Kinderopvang

Kinderopvang

Ervaring
Rustruimten

Rustruimten