Covid19 – We wijzigen onze data => Oktober 2021!

Spotlight
Covid19 – We wijzigen onze data => Oktober 2021!
Nieuwigheid

Net als jou wachtten we vol ongeduld op de 25ste editie van de grootste babybeurs van België: de Babyboom Beurs. We keken er al zo naar uit om je de nieuwe producten en de ervaringen te laten ontdekken die we voor je in petto hadden.

Naar aanleiding van de negatieve evolutie van de Coronapandemie, in overleg met de autoriteiten van de stad Brussel en het management van Brussels Expo, moeten we u tot onze spijt meedelen dat de editie van de Babyboom Beurs die gepland stond op 19, 20 en 21 maart 2021 in Brussels Expo, zal moeten worden uitgesteld.

Aangezien zwangere vrouwen behoren tot een risicogroep ten aanzien van deze epidemie, hebben wij de bijzonder moeilijke beslissing genomen om de datum van de beurs te verschuiven.

 Uitstel is geen afstel!

Wij zijn er zeker van dat je onze beslissing begrijpt om het evenement, dat aanvankelijk gepland was op 19, 20, 21 maart 2021, uit te stellen tot  22, 23 en 24 oktober 2021 in Brussels Expo.

Wij zullen van deze extra tijd gebruik maken om een 25ste editie voor te bereiden die je niet snel zal vergeten.

Vergeet niet, de Babyboom Beurs is de beurs voor toekomstige EN jonge ouders. Aarzel zeker niet om ons in maart te komen bezoeken samen met uw kleintje.
De georganiseerde workshops, conferenties en ervaringen geven u de antwoorden die u nodig hebt voor uw eerste stappen als ouder.

Wat met mijn tickets?

De reeds gekochte tickets blijven geldig voor de maand oktober. Bewaar ze zorgvuldig.

Indien je niet in staat bent om de beurs op deze nieuwe data bij te wonen, dan spijt het ons enorm en zullen wij de tickets terugbetalen. Om dit in orde te brengen, haal de bestelbevestiging via mail of sms naar boven en vul het aanvraagformulier in door hier te klikkenAls alle informatie in orde is duurt de terugbetaling maximaal 30 dagen vanaf aanvraag. Aanvragen voor terugbetalingen zijn mogelijk tot 21/02/2021.

Vergeet je niet te verzorgen in afwachting van onze (uiteindelijke) ontmoeting.


In hetzelfde thema

Nieuwigheid
Win een droom van een kinderkamer

Win een droom van een kinderkamer

Nieuwigheid
Een natuurlijke en gezonde verzorging voor jouw en baby’s huid

Een natuurlijke en gezonde verzorging voor jouw en baby’s huid

Nieuwigheid
Jouw baby slaapt veilig met deze uitrusting

Jouw baby slaapt veilig met deze uitrusting