Wij zoeken nog jonge Belgische bedrijven…

Spotlight
Wij zoeken nog jonge Belgische bedrijven…
Nieuwigheid

 

Wat moet je hiervoor doen?

Je bent fier op je bedrijf en de producten die je aanbiedt en de hele wereld mag dit weten? Ben je een jong Belgisch bedrijf dat minder dan 5 jaar actief is in de sector van kinderartikelen? Dan ben je van harte welkom bij Babyboom Boutique! Je hoeft enkel bijgevoegd inschrijvingsformulier in te vullen om samen met andere collega’s Made in Belgium een plek in onze boutique te krijgen.

Wacht hier niet te lang mee, want de beurs is niet meer zo veraf!

 

Misschien iets voor jou?

Lokale producten winnen steeds meer aan populariteit. In ons dagelijks leven letten we steeds meer op wat we kopen en willen we vooral weten waar de producten vandaan komen.

Dit geldt zowel voor de voeding als het textiel en zelfs het speelgoed voor onze schatten. Enkel het beste is goed genoeg voor hen, maar ook originaliteit vinden we zeer belangrijk.
We willen als consument vooral duurzaam en lokaal kopen. Een pyjamaatje of knuffel maken ons eens zo happy als we weten dat zij vervaardigd zijn in ons eigen, prachtige land.
Jij als ondernemer hebt dit goed begrepen toen je je eigen label opzette.

Daarom is het ook voor ons zo belangrijk om Belgische bedrijven als het jouwe bij Babyboom in de kijker te zetten.
Babyboom Boutique is bijna volledig volzet, maar we hebben nog een paar plaatsen vrij. Misschien is jouw bedrijf hiervoor geknipt?
Een ideale gelegenheid om je label voor te stellen aan toekomstige en jonge ouders, die op zoek zijn naar een vernieuwend, origineel en lokaal label voor hun (toekomstige) kindje.
Drie dagen lang kun je ze laten kennismaken met jouw wereld en tonen welke vakkennis België vandaag op dit vlak te bieden heeft. Verras hen met jouw bedrijf en maak ze trots op ons land !

 

Alvast bedankt voor je interesse! De inschrijvingen worden afgesloten op 04/03/2020 om middernacht. Op 5 maart worden alle aanvragen bekeken, waarna we je op de hoogte brengen van onze beslissing . In de tussentijd mag je steeds contact met ons opnemen via e-mail.


In hetzelfde thema

Nieuwigheid
Een revolutionaire techniek voor een rustige, happy baby!

Een revolutionaire techniek voor een rustige, happy baby!

Nieuwigheid
Win een droom van een kinderkamer

Win een droom van een kinderkamer

Nieuwigheid
Een slimme autostoel voor meer veiligheid in de wagen

Een slimme autostoel voor meer veiligheid in de wagen