Dagelijkse uitdagingen met een pasgeborene

Workshops / Conferenties
Dagelijkse uitdagingen met een pasgeborene
Conferentie

22 Oktober

14:30 - 15:00

23 Oktober

14:15 - 14:45

24 Oktober

13:30 - 14:00
Conferentie

Elke nieuwe dag met je baby brengt zijn eigen verrassingen, verwondering en vreugde mee. Soms is het echter wat moeilijker, als je overmand wordt door ongerustheid en twijfels. Baby’s huilbuien, buikkrampjes, koorts of huidproblemen maken het niet altijd gemakkelijk om te weten wat je moet doen en hoe je moet reageren.

Voor een klein hummeltje zorgen is een niet te onderschatten uitdaging. Doe ik het goed? Helpt het als ik dit doe of kan ik het beter anders aanpakken? Tussen de opvattingen hierover die al generaties lang meegaan, de uitleg die je op de kraamafdeling meekrijgt, de informatie die je rechts en links hebt gelezen en wat je eigen intuïtie je aangeeft is het soms moeilijk nog wijs te raken.

In een leuke en interactieve quiz helpen we samen met een gezondheidsdeskundige een aantal misleidende opvattingen die we rondom ons horen de wereld uit en ontdek je hoe je je gezond verstand en zelfvertrouwen als jonge ouder kunt ontwikkelen.

Kom naar onze lezing om je zelfzekerheid als jonge ouder te versterken. Maak komaf met  ongegronde angsten, irrationeel gepieker en bakerpraatjes en vat je nieuwe verantwoordelijkheid als jonge ouder aan met een gerust hart.

Inschrijvingen

Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt tot 50, je ruim vooraf aanmelden is dus de boodschap wil je er graag bij zijn. Deze workshop wordt in het Frans gegeven, maar je kan gebruik maken van een systeem voor simultaanvertaling in het Nederlands.

Ontdek hier de Covid maatregelen

De Babyboom beurs is een verwelkomende plaats van uitwisseling die zwangere vrouwen, jonge kinderen, gezondheids- en kinderverzorgingsdeskundigen en vele bezoekers samenbrengt. Daarom is het van essentieel belang de veiligheid van iedereen te waarborgen door de risico's van besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Ontdek hier de
Covid maatregelen