Veiligheid met baby in de auto

Workshops / Conferenties
Veiligheid met baby in de auto
Conferentie

22 Oktober

11:15 - 11:45

23 Oktober

12:45 - 13:15

24 Oktober

14:00 - 14:30
Conferentie

Is het je reeds overkomen dat je jou omdraait tijdens het autorijden, simpel weg om na te kijken of de kinderstoel van je kind wel goed vastgemaakt zit?
Herinner je jou die ene terugkeer van de winkel waar je met volle handen de kinderwagen helemaal de heuvel op moest duwen?

Hoe kunnen we in een wereld waarin alles mogelijk is in één klik, waar innovatie ons dagdagelijks leven vereenvoudigt, de ouders een duwtje in de rug geven?

CYBEX vertelt hoe zijn ingenieurs de technologie van vandaag in het dagelijkse leven van de ouders hebben kunnen brengen. Minder angst bij het reizen met de auto, meer mobiliteit waar je ook bent, dat is wat twee belangrijke innovaties beloven: de Sensorsafe clip en de e.Priam kinderwagen.

Ontdek hier de Covid maatregelen

De Babyboom beurs is een verwelkomende plaats van uitwisseling die zwangere vrouwen, jonge kinderen, gezondheids- en kinderverzorgingsdeskundigen en vele bezoekers samenbrengt. Daarom is het van essentieel belang de veiligheid van iedereen te waarborgen door de risico's van besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Ontdek hier de
Covid maatregelen