Vippas

Spotlight
Vippas
Ervaring

Met onze fameuze Vippas gaan alle deuren van de Babyboom Beurs voor je open. Voor slechts 3 euro boven op  je weekendtoegangsticket geniet je tal van voordelen tijdens je bezoek.

Om te beginnen geeft jouw pas je toegang tot de beurs zonder dat je in de rij hoeft te staan. Handig, niet ?

Ook word je als een echte vip verwelkomd met een speciaal samengesteld geschenkenpakket met daarin nog meer verrassingen. Producten, monsters en informatie voor je (toekomstig) kindje; op deze wijze willen we je op weg helpen bij dit nieuwe avontuur van het ouderschap.

Een ander voordeel waar je Vippas recht op geeft is de toegang tot de vipruimte. Je krijgt hier een gratis hapje en drankje aangeboden om weer op krachten te komen als de vermoeienis toeslaat. We zouden immers niet willen dat je door honger en dorst niet zou toekomen aan  een deel van de beurs dat nog heel wat interessants te bieden heeft.

Geniet van een vlot en zorgeloos beursbezoek. Je bent bij ons in goede handen, van zodra je binnenkomt totdat je weer huiswaarts keert.


In hetzelfde thema

Ervaring
Wat maakt onze Babyboom Beurs een bezoek absoluut waard?

Wat maakt onze Babyboom Beurs een bezoek absoluut waard?

Ervaring
5 tips voor een geslaagd beursbezoek

5 tips voor een geslaagd beursbezoek

Ervaring
De borstvoedingsruimte

De borstvoedingsruimte

Ontdek hier de Covid maatregelen

De Babyboom beurs is een verwelkomende plaats van uitwisseling die zwangere vrouwen, jonge kinderen, gezondheids- en kinderverzorgingsdeskundigen en vele bezoekers samenbrengt. Daarom is het van essentieel belang de veiligheid van iedereen te waarborgen door de risico's van besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Ontdek hier de
Covid maatregelen