Waar een hapje eten op de beurs?

Spotlight
Waar een hapje eten op de beurs?
Ervaring

Wie heeft er honger? Ik! Ik! Ik!

Omdat we ons publiek goed kennen en kinderen geen geheimen meer voor ons hebben, richtten we verschillende restauratieruimten in op de Babyboom Beurs. Las een lunchbreak in, tank nieuwe energie en je kunt weer voort!

Healthy Food Truck Village

Het is niet omdat je op een beurs bent, dat je snel en slecht moet eten. Heb je je buik vol van slappe en smakeloze sandwiches? Wij ook. Daarom hebben we een cateringservice ingehuurd die gezonde, voedzame maaltijden bereidt voor piepjong tot oud.

Trakteer jezelf aan de verschillende stands van Healthy Food Truck Village, waar iedereen wel een lunch naar zijn gading vindt. Even langsgaan bij le Pain Quotidien en dan naar de cupcakestand voor een lekker dessertje?

Pauzeer even in onze mooi aangeklede ruimte, die ingericht is alsof je op een tuinterras zit. Je kan hier samen met je partner, gezin of vrienden genieten van een lekkere hap die je weer voldoende energie geeft om je ontdekkingstocht voort te zetten.

Een superleuke eet- en ontmoetingshoek die je gewoon niet kan en mag missen!

Het water van SPA

De vele contacten met onze standhouders en het bijpraten over wat je allemaal op onze beurs ziet, daar krijg je dorst van.  Onze partner SPA helpt ons graag je dorst te lessen en deelt gratis flesje water uit.

Geniet van een verkwikkende drinkpauze vooraleer je beursavontuur voort te zetten.


In hetzelfde thema

Ervaring
De borstvoedingsruimte

De borstvoedingsruimte

Ervaring
Vippas

Vippas

Ervaring
De babyverzorgingsruimte

De babyverzorgingsruimte