Hoe draag je baby het best?

Workshops / Conferenties
Hoe draag je baby het best?
Zone 2

13 Octobre

14:00 - 14:45

14 Oktober

12:00 - 12:45
15:00 - 15:45

15 Oktober

12:00 - 12:45
15:00 - 15:45
Zone 2

Het dragen van je baby baart heel wat ouders kopzorgen. Of je nu terugkomt van de kraamkliniek of voor het eerst met je baby uit huis gaat. Je bent bang je schatje pijn te doen, het verkeerd te doen. Verlos je van deze stress door verschillende draagtechnieken te leren van een specialist.

Je zult snel zien dat het dragen van je baby vele voordelen biedt voor zowel jou als je kleintje.

De verschillende draagwijzen zullen je vooral in staat stellen een sterke band te creëren tussen jou en je kind. Zich dicht bij jou voelen stelt baby gerust.  Het kalmeert hem omdat hij je voelt en je stem intenser waarneemt. Een ander voordeel van het dragen van je baby is de ontwikkeling van zijn nieuwsgierigheid en alertheid omdat hij zich op jouw hoogte bevindt. Hij ziet veel meer van wat hem omringt en volgt je in al je handelingen.

In onze collectieve workshop ontdek je verschillende methodes om je kindje te dragen. Een vroedvrouw zal ze je tonen zodat je ze kunt nadoen met je eigen kindje of met een pop.

Deze interactieve workshop verwelkomt je in kleine groepjes van maximaal 10 personen, zodat je  een kwaliteitsvolle leerervaring meekrijgt.  Aan elk van de deelnemers wordt de nodige tijd besteed om ervoor te zorgen dat je alle manieren van het dragen van een baby onder de knie krijgt.

Na 45 min. vertrek je gerustgesteld en heb je minstens één techniek gevonden die prima bij je past.

Inschrijvingen

Je schrijft je ter plekke in op de dag zelf.  Meld je gewoon aan in Workshop 2,  waar de workshop gehouden wordt, en we houden graag een plaatsje voor je vrij.

Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt tot 16, je ruim vooraf aanmelden is dus de boodschap wil je er graag bij zijn. Let wel: deze workshop wordt enkel in het Frans gegeven.