Mama’s pijn in de verloskamer verlichten met massage

Workshops / Conferenties
Mama’s pijn in de verloskamer verlichten met massage
Zone 2

13 Octobre

13:00 - 13:45

14 Oktober

14:00 - 14:45

15 Oktober

14:00 - 14:45
Zone 2

Zei iemand massage? Hoe dichter je bij de geplande datum komt, hoe meer deze term je doet wegdromen en op de dag zelf is het alles wat je nodig hebt om je pijn te verlichten. Dus grijp je partner bij de arm en kom samen de massagetechnieken leren die hij in de verloskamer kan aanwenden om je te ondersteunen op dit grootse moment.

Beste aanstaande ouder,

Binnenkort zal je je kleintje in je armen houden en staat de wereld voor jou stil. Je hebt alleen maar ogen voor je kindje. Maar voor het zover is, zal je partner je nog even nodig hebben.

Het is niet altijd gemakkelijk om te weten welke rol van je verwacht wordt als partner tijdens de bevalling. Je bent bang om in de weg te lopen, om niet te weten wat je moet doen. Jullie zullen echter samen je kindje op de wereld brengen. Daarom volg je  voorbereidingssessies of zul je dit nog doen. Kom je kennis hierover nog verdiepen op deze workshop, die gewijd is aan massage om de pijn te verlichten.

Door het aanleren van eenvoudige massage- en ademhalingstechnieken en van de correcte posities om de pijn van je partner te verlichten, zullen jullie samen een uitstekend team vormen  tijdens de arbeid en de bevalling. Onze gezondheidsprofi leert u als koppel om te gaan met onder andere  pijn door het aanleren van enkele eenvoudige technieken.

Inschrijvingen

Je schrijft je ter plekke in op de dag zelf.  Meld je gewoon aan in workshop 2,  waar de workshop gehouden wordt, en we houden graag een plaatsje voor je vrij.

Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt tot 16, je ruim vooraf aanmelden is dus de boodschap wil je er graag bij zijn. Let wel: deze workshop wordt enkel in het Frans gegeven.